Problema CVAR !
4 participanți
Pagina 1 din 1
Problema CVAR !
Buna .. Am deschis acest topic pentru a va atentiona in legatura cu o problema la CVAR .
COMANDA : amx_cvar mp_timelimit " x "
De cate ori setez comanda amx_cvar mp_timelimit "35" scriu timeleft si imi scrie 19:54 (parca)
Am incercat mai multe valori " 20 " imi dadea 4 min. " 50 " : imi dadea 28 min.
Asta am observat de ieri , mai bine zis , azi , si m-am gandit sa va anunt ! Daca se poate face ceva , va rog sa rezolvati ! sau poate va-ti dat seama ...eu totusi m-am gandit sa va anunt !
--- ( k1dz0rw ) ---
COMANDA : amx_cvar mp_timelimit " x "
De cate ori setez comanda amx_cvar mp_timelimit "35" scriu timeleft si imi scrie 19:54 (parca)
Am incercat mai multe valori " 20 " imi dadea 4 min. " 50 " : imi dadea 28 min.
Asta am observat de ieri , mai bine zis , azi , si m-am gandit sa va anunt ! Daca se poate face ceva , va rog sa rezolvati ! sau poate va-ti dat seama ...eu totusi m-am gandit sa va anunt !
--- ( k1dz0rw ) ---
k1dz0rw- Membru Lv 6
Inscris la : 29/03/2013
Varsta : 26
Voturi : 0
Re: Problema CVAR !
incearca amx_cvar mp_thetime "35"
H@k3r- Membru Lv 1
Inscris la : 04/03/2013
Nu merge !!
k1dz0rw- Membru Lv 6
Atunci incearca sa te inveti cu amx_cvar mp_timelimit pe care ti l-am spus eu , invatate sa setezi timpul
Nu Nu Nu ... S-a rezolvat mi-a zis daneel.. dupa ce se schimba mapa l-a inceput. se da timelimit "x" .. ca daca se joaca un timp se scade timpu din valoarea "x"... S-A REZOLVAT !!
k1dz0rw- Membru Lv 6
Exemplu
La ora 7:00 schimb din mp_timelimit "n" in mp_timelimit 0 ( no time limit). La ora 7:16 schimb cvar-ul mp_timelimit pe mp_timelimit 40. Cand dau comanda in chat timeleft, va arata timelimit 24 pentru ca de la ora 7:00 si pana la ora 7:16, au trecut deja 16 minute. 16 + 24 = 40.
La ora 7:00 valoarea mp_timelimit este setata pe 0 ( no time limit). Peste 5 ore, adica la ora 12:00, schimb valoarea din mp_timelimit 0 in mp_timelimit 40. Dupa aplicarea acestei comenzi, se va schimba instant harta deoarece de la ora 7:00 si pana la ora 12:00 sunt 5 ore iar noi am setat cvar-ul mp_timelimi la 40 minute.
Cel mai corect atunci cand intri pe server si vezi no time limit e sa nu umbli repede la amx_cvar mp_timelimit "n" ci sa dai votemap si dupa schimbarea hartii poti schimba linistit mp_timelimit pe "n" ca de nu, risti sa se schimbe mapa instant dand dovada de un admin neprofesionist
Acum intelegi cum sta treba? Sper ca da. )
La ora 7:00 schimb din mp_timelimit "n" in mp_timelimit 0 ( no time limit). La ora 7:16 schimb cvar-ul mp_timelimit pe mp_timelimit 40. Cand dau comanda in chat timeleft, va arata timelimit 24 pentru ca de la ora 7:00 si pana la ora 7:16, au trecut deja 16 minute. 16 + 24 = 40.
La ora 7:00 valoarea mp_timelimit este setata pe 0 ( no time limit). Peste 5 ore, adica la ora 12:00, schimb valoarea din mp_timelimit 0 in mp_timelimit 40. Dupa aplicarea acestei comenzi, se va schimba instant harta deoarece de la ora 7:00 si pana la ora 12:00 sunt 5 ore iar noi am setat cvar-ul mp_timelimi la 40 minute.
Cel mai corect atunci cand intri pe server si vezi no time limit e sa nu umbli repede la amx_cvar mp_timelimit "n" ci sa dai votemap si dupa schimbarea hartii poti schimba linistit mp_timelimit pe "n" ca de nu, risti sa se schimbe mapa instant dand dovada de un admin neprofesionist
Acum intelegi cum sta treba? Sper ca da. )
Ultima editare efectuata de catre daneel in Mar Apr 02, 2013 11:40 am, editata de 1 ori
AM INTELES !! ; Multumesc !
k1dz0rw- Membru Lv 6
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum